При копіюванні, використанні та цитуванні матеріалів посилання на сайт Є ОБОВ'ЯЗКОВИМ!
Ден Браун написав книгу про пекло “Божественної комедії” Данте
03.02.2013

 Новий роман під назвою "Інферно” популярного американського письменника Дена Брауна надійде в продаж 14 травня 2013 р. Перший тираж книги складе 4 млн екземплярів.

Як наголошується на сайті видавництва, "Інферно” розповість про нові пригоди професора історії Гарвардського університету Роберта Ленгдона – головного героя бестселера Брауна "Код да Вінчі”. Події роману відбуваються в Італії, в центрі сюжету – перша частина "Божественної комедії” Данте Аліг’єрі "Пекло”.

"Незважаючи на те, що я вивчав "Пекло”, будучи студентом, тільки недавно, займаючись дослідженнями у Флоренції, я усвідомив, наскільки значний вплив робить творчість Данте на сучасний світ. Я запрошую читачів нового роману здійснити подорож в це таємниче царство кодів і символів”, – йдеться в заяві Брауна, розміщеному на його інтернет-сайті.

Найвідоміший роман Брауна – "Код да Вінчі” – побачив світ у 2003 році. Книга, що стала продовженням іншої популярної роботи письменника "Ангели і демони”, моментально стала світовим бестселером. Вона перекладена на 44 мови і видана загальним тиражем понад 80 млн примірників.

"Код да Вінчі” більше року очолював список бестселерів газети "Нью-Йорк таймс”. У 2006 році з’явилася екранізація цього роману, головну роль в якій виконав голлівудський актор Том Хенкс. У 2009 році був виданий ще один роман Брауна – "Втрачений символ”, який також швидко став бестселером.

Додати коментар
Усього коментарів: 0
avatar