При копіюванні, використанні та цитуванні матеріалів посилання на сайт Є ОБОВ'ЯЗКОВИМ!
Понад 100 видавництв візьмуть участь у IХ Київській міжнародній книжковій виставці
11.05.2013
16 травня об 11.00 у приміщенні Центру ділового і культурного співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2) відбудеться урочисте відкриття IХ Київської міжнародної книжкової виставки.
 Під час відкриття виставки вручатимуться дипломи лауреатам Премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва за 2012 рік.
На виставці свою видавничу продукцію представлятимуть понад 120 видавництв і видавничих організацій різних форм власності з усіх регіонів України, а також суб’єкти видавничої справи Російської Федерації, Республіки Білорусь, Туркменістану, Ірану та Італії.
На відвідувачів виставки чекають автограф-сесії відомих українських і зарубіжних поетів і прозаїків, літературні вечори, зустрічі з відомими письменниками, презентації книг, зокрема, за сприяння Українського фонду культури, Міжнародного Шолоховського комітету та Спілки письменників Росії презентація роману М.О. Шолохова «Тихий Дон» української мовою. Також відбудуться брифінги, «круглі столи» з актуальних питань книговидання тощо.
Інформація: Держкомтелерадіо
Додати коментар
Усього коментарів: 0
avatar