При копіюванні, використанні та цитуванні матеріалів посилання на сайт Є ОБОВ'ЯЗКОВИМ!
Парк за мотивами книжки «Маленький принц»
12.07.2014
У Франції відкрили тематичний парк розваг за мотивами книжки Антуана де Сент-Екзюпері «Маленький принц». Відвідувачі парку, розташованого на сході країни біля кордону з Німеччиною, отримали можливість поринути в атмосферу одного з найзнаменитіших художніх творів у світі. 

Головною прикрасою тематичного парку стали живі лисиці. З ними та іншими звірами, яких згадано в книзі, можна погратися і погодувати їх.

У парку є дві повітряні кулі-аеростати, закріплені над землею на висоті 150 метрів. Вони символізують планети, які, відповідно до сюжету книги Сент-Екзюпері, відвідував Маленький принц. З куль гості можуть оглядати околиці парку.

Передбачено і перегляд кіно в 3D, інтерактивні діалоги зі створеними на комп’ютерах персонажами твору Сент-Екзюпері.

Оскільки автор книги був не тільки відомим письменником, а й професійним льотчиком, в парку створено атракціони авіаційної тематики. Наприклад, відвідувачі можуть політати на біплані.
Фото euronews.com
«Маленький принц – це більше, ніж бренд. Це збірка моральних цінностей», – Джером Джіакомоні, зазначив один із авторів ідеї парку. До цільової аудиторії Джіакомоні зарахував дітей віком від 2 до 12 років і «дорослих, які ще пам’ятають, що колись вони були дітьми». Творці парку сподіваються, що його відвідуватимуть близько 150 тисяч осіб на рік.

«Маленький принц» став найвідомішим твором Сент-Екзюпері, а також нерелігійною книгою, яку переклали найбільшою кількістю мов (перекладено 275 мовами). Загальний тираж налічує 150 мільйонів копій.

Джерело: http://i-pro.kiev.ua/content/park-imeni-%C2%ABmelenkogo-printsa%C2%BB-z%E2%80%99yavivsya-u-frantsiyi
Додати коментар
Усього коментарів: 0
avatar