При копіюванні, використанні та цитуванні матеріалів посилання на сайт Є ОБОВ'ЯЗКОВИМ!

Поетичний вернісаж | Цікаво знати | Мудрість притч


Принципи творчості від А.Енштейна
18.08.2013

1. «Секрет творчості полягає в умінні приховувати джерела свого натхнення»
2. Унікальність вашої творчості часто залежить від того, наскільки добре ви вмієте ховати свої джерела. Вас можуть надихати інші великі люди, але якщо ви знаходитесь у тій ситуації, коли на вас дивиться весь світ, ваші ідеї повинні виглядати унікальними.
3. «У своїй уяві я вільний малювати як художник. Уява важливіша за знання. Знання обмежені. Уява охоплює весь світ »
4. Коли розумієш, наскільки далеко людство просунулося з печерних часів, сила уяви відчувається в повному масштабі. Те, що ми маємо зараз, досягнуте за допомогою уяви наших прадідів. Те, що у нас буде в майбутньому, буде побудовано за допомогою нашої уяви.
5. «Коли я вивчаю себе і свій спосіб думати, я приходжу до висновку, що дар уяви і фантазії важить для мене більше, ніж будь-які здібності до абстрактного мислення»
6. Мрії про все, чого б ви могли добитися в житті, - це важливий елемент позитивної життя. Дозвольте вашій уяві вільно блукати і створювати світ, в якому ви б хотіли жити.
7. «Людина, яка ніколи не помиляється, ніколи не намагалася зробити що-небудь нове»
8. Більшість людей не намагається робити нічого нового через страх помилитися. Але цього не треба боятися. Найчастіше людина, що зазнала поразки, дізнається про те, як перемагати більше, ніж та, до якої успіх приходить відразу.
9. «Дуже важливо не припиняти ставити питання. Цікавість не випадково дана людині »
10. Розумні люди завжди ставлять питання. Запитуйте себе та інших людей, щоб знайти рішення. Це дозволить вам дізнаватися нове і аналізувати власне зростання »
Вивчіть правила і грайте краще за всіх. Просто, як і все геніальне.
Джерело: http://mmr.ua/news/id/principy-tvorchestva-ot-alberta-ejnshtejna-33573/




Додати коментар
Всього коментарів: 0
avatar