При копіюванні, використанні та цитуванні матеріалів посилання на сайт Є ОБОВ'ЯЗКОВИМ!
Дні України у Великій Британії
19.10.2013
З 17 по 19 жовтня 2013 року в Лондоні вперше пройдуть "Дні України у Великій Британії". Проект пройде під патронатом Президента України.
Ініціатором проекту виступив благодійний фонд Firtash Foundation, а його генеральним спонсором - міжнародна група компаній Group DF, що належить українському бізнесменові Дмитру Фірташу.
Проведення днів України вже підтримала мерія Лондона і низка представників політичної та ділової еліти Великої Британії.
Зі слів керівника фонду Firtash Foundation і голови організаційного комітету Днів України у Великій Британії Лади Фірташ, протягом трьох днів жителям і гостям столиці Великої Британії представлять найкращі зразки багатої культурної спадщини та сучасної культури України.
Мета проекту - формування позитивного іміджу України в Європі.
"Про Україну в світі нині знають недостатньо. Водночас репутація країни серйозно впливає не тільки на приплив, але і на здатність українських компаній успішно конкурувати на глобальному ринку. Як велика міжнародна група зі штаб-квартирою в Україні, ми хочемо сприяти поліпшенню сприйняття нашої країни за кордоном. Тому культурна дипломатія - один з пріоритетів нашої корпоративної відповідальності", - заявив керуючий директор Group DF Борис Краснянський.
У рамках Днів України у Великій Британії організатори проведуть серію заходів за участю відомих українських артистів, музикантів, художників. Мешканці та гості Лондона ознайомляться з традиційною і сучасною українською музикою, мистецтвом, модою і кухнею.
Завершаться Дні України святковим ярмарком українських народних промислів і гала-концертом за участю провідних зірок української сцени в центральному лондонському парку на березі Темзи - Jubilee Gardens.
Джерело http://ukranews.com/uk/news/culture/2013/06/20/99071

Додати коментар
Усього коментарів: 0
avatar