При копіюванні, використанні та цитуванні матеріалів посилання на сайт Є ОБОВ'ЯЗКОВИМ!
Макаров: “Шевченко кайфовий, драйвовий і модерний”
05.03.2013
З 4 по 11 березня канал ТВі транслюватиме телевізійні ролики та фільми, присвячені дню народження Тараса Шевченка, який Україна святкуватиме 9 березня. Про це повідомляє Телекритика з посиланням на прес-службу телеканалу.

На ТВі наразі знято серію роликів, в яких ведучі каналу читають фрагменти поезій Шевченка. Куратором цього проекту є Юрій Макаров.

«Ведучі абсолютно довільно вибрали рядки поезій та начитали їх. У цих роликах, які транслюватимуть між програмами, постає живий та впізнаваний Тарас Шевченко. Ми отруєні незграбним викладанням Шевченка ще у школі. І цю травму перемагати у подальшому житті досить важко, а багатьом це не вдається ніколи. Я знаю кількох людей зі свого оточення, які поета відкрили років у тридцять-сорок і зрозуміли, що він кайфовий, драйвовий та дуже модерний. Для мене особливий сенс цього проекту – показати, що Шевченко органічно вписується в сучасне життя з айпедами, з айфонами і не здається архаїчним», – прокоментував новий проект Юрій Макаров.

Також упродовж тижня на телеканалі транслюватимуть кіносеріал «Заповіт» про життя Тараса Шевченка. З понеділка по суботу серіал починається о 17.30, в неділю – о 17.00. Цей просвітницький серіал, сценаристом якого є Іван Дзюба, а одним із ведучих – Богдан Ступка, вважається найповнішою телевізійною версією життя Шевченка.

http://litakcent.com/2013/03/04/makarov-shevchenko-kajfovyj-drajvovyj-i-modernyj/



Джерело: <a href="http://litakcent.com/2013/03/04/makarov-shevchenko-kajfovyj-drajvovyj-i-modernyj/">ЛітАкцент</a>

Додати коментар
Усього коментарів: 0
avatar