При копіюванні, використанні та цитуванні матеріалів посилання на сайт Є ОБОВ'ЯЗКОВИМ!
“Бузок. Бібліотека Українця. Золота Колекція” продає класику по 8 гривень
22.05.2014
“Бузок. Бібліотека Українця. Золота Колекція” – спеціальний видавничий проект львівської компанії “Експрес Мультимедіа Груп”, у рамках якого вперше кожна людина має змогу отримати справжні шедеври класики та сучасності українською мовою за надзвичайно низькою ціною. За 8 грн можна стати власником будь-якої книжки з колекції. Отримати так книгу можна, передплативши її поштою, у вільному продажу книжок немає.
 
Письменник Юрій Винничук, який для “Бузка” готує видання до друку, редагує та перекладає, у Fасеbook ознайомив своїх читачів з видавничими планами:

У червні-липні вийде Маріо Пюзо “Хрещений батько”, в серпні збірник казок класиків Братів Грімм, Асбйорнсена (вперше українською), Гауфа і Лабуле (вперше українською).

А у вересні вперше українською роман Еріха Марії Ремарка “Der Himmel kennt keine Günstlinge” (“На небі нема улюбленців”), який у російському перекладі відомий як “Жизнь взаймы” (“Geborgtes Leben”).

Але! Російський переклад було зроблено зі скороченого журнального варіанту (1959) і піддано цензурі, а наш – з окремого видання 1961 р.
Додати коментар
Усього коментарів: 0
avatar